Snuffeltuin

Voor pups vanaf 8 weken


Voor pups is dit een ideale manier om te werken aan mentale en fysieke ontwikkeling wat leidt tot een stabielere hond. Dit alles op een leuke, veilige en ongedwongen manier. Ontdekken op eigen tempo, geen specifieke oefeningen, geen snoepjes, niets moet!


Er wordt gebruik gemaakt van puppyproof balansmateriaal, allerlei ondergronden en texturen, geuren, geluiden, visuele aspecten enz... 


Deze sessie is altijd individueel (ook indien meerdere honden in een gezin!) en onder begeleiding. De pup kan dus zonder leiband de ruimte verkennen. 

Voor pubers/volwassen honden


Ook voor pubers en volwassen honden kan een snuffeltuin een grote hulp zijn in hun algemene ontwikkeling. Denk maar aan honden die een slechte start gehad hebben, een trauma opgelopen hebben, een adoptiehond uit het buitenland die in een heel andere wereld terechtkomt... We helpen ze vertrouwen (terug) te vinden in een veilige omgeving. De omheining aan de buitenzijdes is 1m80 hoog.

Voor fokkers


Voor een nest pups tussen 6 en 9 weken is dit een leuk en leerzaam uitstapje.

De pups mogen tesamen een uurtje genieten van de snuffeltuin. De fokker kan hierbij ook kiezen om de toekomstige pupkopers uit te nodigen of niet.

Hiernaast een kort filmpje van een nest Chinese Naakthonden in de indoor ruimte. Toen lag er nog geen antislipvloer wat ondertussen dus wel het geval is! Binnen is er ook verwarming voor in de winter.

Hiernaast een kort filmpje van een voorbeeld van een indoor snuffeltuin. Ook hier weer voor de antislipvloer er lag.

Praktisch


- Een paar keer per jaar wordt er een dag ingepland voor individuele sessies. Data verschijnen op de Agendapagina. Individuele sessies duren 30 miuten. Prijs: 30€.


- Voor fokkers is dit op afspraak. Datum in overleg te bepalen. Best zo snel mogelijk contact opnemen, want mijn planning gaat vrij ver vooruit met momenten. Bij slecht weer indoor. Bij goed weer heb je de keuze tussen indoor en outdoor. Prijs: 125€.