Samen leren


Pawprints Hondencentrum geeft allerlei lessen:

- outdoor én indoor

- op eigen locatie én op openbare locaties

- in groep én individueel

- opvoeding én sport & spel

- praktijk én theorie

- met hond én zonder hond

- voor eigen cursisten én voor andere geïnteresseerden


Voor ieder wat wils dus!


Op deze pagina kan je het aanbod bekijken.

Life Skills


Wil je je hond een goede opvoeding geven en heb je daar graag ondersteuning bij? 

Wil je meer leren over gedrag en lichaamstaal om zo je hond beter te begrijpen?

Wil je samenleven met je hond op basis van wederzijds vertrouwen met oog voor ieders welzijn? Dan leg je met de Life Skills lessen een solide basis! Life Skills lessen staan het hele jaar door op de planning.

Funlessen


Naast opvoedkundige lessen is er ook een ruim aanbod aan funlessen. Wil je graag iets leuks doen met je hond? Heeft je hond baat bij wat mentale en/of fysieke stimulans? Wil je dit op een ongedwongen, recreatieve manier doen met nog steeds oog voor het welzijn van hond én baas? Dan ben je aan het juiste adres! Sommige lessen staan 2-wekelijks op het programma, andere lessen afwisselend naargelang de seizoenen bv. of in workshopvorm. 

Andere activiteiten


Ook worden er geregeld losse lessen of workshops ingepland rond diverse thema's die allemaal verband houden met het samenleven met onze honden. Soms voor de hond, soms voor de baas. Deze zijn in eerste instantie voor de Pawprints cursisten. Sommige staan open voor iedereen. Ook bijscholingen voor instructeurs en diverse uitstapjes worden soms ingepland.

Stageplaats


Van tijd tot tijd fungeert Pawprints Hondencentrum ook als stageplaats voor diverse hond- of diergerelateerde opleidingen zoals professionele hondencoaches, studierichting dierenzorg etc... of voor interne opleiding tot lesgever.